Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μητριαρχία απ την αρχαιότητα.






Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι με τα αυτονόητα , αλλά πείτε ότι ασχολούμαι με το τακτοποίημα κάποιων όρων που έχουν ξεφύγει κάπως.
Δυστυχώς δεν έχω αρκετό χρόνο να ασχοληθώ, οπότε, για καλή σας τύχη το αρθράκι θα το ξεπετάξετε γρήγορα. Σε αντίθεση όμως με τον προβληματισμό που θα σας θέσω.
Δέχομαι ότι το μπλόγκ αυτό, μιλάει για την γυναικεία κυριαρχία όπως εσφαλμένα μεν, εδραιωμένα δε, εννοείται με την μορφή της δίπλα εικόνας.
Δεν θα σας πω πως πραγματικά πρέπει να είναι η γυναικεία κυριαρχία … Ψάξτε και κάτι μόνοι σας. Αντε μπράβο. Σε εσάς,  τους κυρίους χαμηλών τόνων, μιλάω.   Φρονώ δε,  ότι οι κυρίες γνωρίζουν καλύτερα τον όρο.  Ανωτερότητος ούσης… !

Αν λοιπόν παραφράζετε την γυναικεία κυριαρχία σε κάτι σαν την δίπλα εικόνα, τότε κατεβάστε τη , και δρόμο. Ψάχτε σε άλλη ανάρτηση για όμοιες. Το άρθρο δεν σας αφορά.

Σας μεταφέρω αποκόμματα του περιοδικού Focus  που ενδιαφέρουν όλες και όλους. Αρκετά σας κούρασα και λυπάμαι που σ αυτό το αρθράκι δεν ήμουν πολύ σέξυ, όπως σας έχω συνηθίσει.  Δεν λυπάμαι και πολύ, εδώ που τα λέμε….

Είπαμε! Δεν έχω χρόνο τώρα.

Αμαζόνα




Related topics:

Matriarchy in Minoan Crete
Fillie vs garcon
Femdom books
by Laura Antoniou











Femdom books by Irv O Neil
Femdom books part 4
Amazons retro style No 2
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε Τη Γνώμη Σας - Let me know what you think about it.